Â
Facebooks politikker vedrørende deaktivering eller sletning af hackede, ubrugte eller ikke-bekræftede konti.
Kopiér link
Sletning af hackede, ubrugte eller ikke-bekræftede konti hjælper med at reducere mængden af potentiel misbrug på vores platform og beskytter privatheden, integriteten og sikkerheden for dine data og din konto.
Vi kan deaktivere eller slette din konto, hvis den ser ud til at være blevet hacket eller kompromitteret og vi ikke kan bekræfte ejerskabet af kontoen efter et år, eller hvis kontoen er ubrugt og forbliver inaktiv i længere tid. Derudover kan vi deaktivere eller slette din konto efter et års inaktivitet, hvis du ikke bekræfter din konto efter registrering.
Hackede eller kompromitterede konti
Ubrugte konti
Ubekræftede konti
Andre måder at få hjælp på
Chat med Meta AI-supportassistenten
Løs problemer, foretag ændringer, og få support i realtid
